Roel C. Verburg

vrijdag 25 oktober 2024

Aanvang: 20:00 uur


‘Magisch Realisme’


Roel C. Verburg is een grappenmaker en niet alleen tijdens optredens, maar ook in zijn vrije tijd. Maar hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt? Is dat altijd leuk? En ook voor zijn omgeving?
Roel vindt van wel en over het algemeen is hij best tevreden over zijn leven. Maar in zijn liedjes kan hij toch altijd even wegvluchten in een ander persoon of in een ander leven. En daar ontstaat de magie.


Zijn vorige cabaretvoorstelling ‘Rock & Roll’ ging over zijn leven als muzikant, ‘Magisch Realisme’ gaat over zijn leven als komiek.
“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” Elsevier
“Roel C. Verburg is een fenomeen op zich”  Trouw
“Haha, geweldig!”  Jochem Myjer

 


Gitaarkomiek Roel C. Verburgstaat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes ('Onder De Plak', 'Slechtste Rapper Van De Straat'', 'Ik Koester Je Oester')op zijn elektrischegitaar en weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.

Kaarten kosten € 12,50 en zijn te reserveren via het ticketkantoor.