Festival Holland Amerika lijn

zondag 13 oktober 2024

Aanvang: 15:00 uur


Reis mee van Amsterdam naar de Bayou! Het Festival Holland Amerika Lijn presenteert met trots de volgende drie headliners:


Tim Knol en Nico Dijkshoorn: Een duo met gedeelde hartstocht. De twee verschillen bijna dertig jaar in leeftijd. Nico Dijkshoorn (1960) is columnist, dichter, schrijver en muzikant. Tim Knol (1989) is singer-songwriter. De twee vonden elkaar in hun gedeelde passie voor muziek, muziekinstrumenten en verhalen vertellen.


De Bayou Mosquitos met "Jerney Kate sings Bonnie Raitt": De Amsterdamse americana band begeleidt Jerney Kate bij haar favoriete songs van Bonnie Raitt, zoals I Can’t Make You Love Me en Angel from Montgomery. Jerney Kate zingt Bonnie Raitt fantastisch. 


Grayson Capps (USA): Deze singersongwriter uit Alabama is inmiddels een bekende in Westwoud. Zegt over zijn eigen muziek: Ik schrijf liedjes waarin de stem klinkt van dronken profeten die roepen: kijk eens naar ons, wij zijn ook mooi. 


Na het eerste optreden vindt een korte pauze plaats, na het tweede optreden een langere pauze. Tijdens die laatste pauze is er gelegenheid om te genieten van een heerlijke maaltijd. Het programma eindigt rond 19.30 uur, maar de avond is dan nog niet voorbij! Na afloop is er volop gelegenheid om gezellig na te zitten.


Kaarten voor dit unieke evenement zijn verkrijgbaar voor slechts € 35,00. Reserveer nu je ticket via het ticketkantoor en verzeker jezelf van een plekje bij dit muzikale festijn!