Ironic Maiden en Ramified

Vrijdag 23 augustus 2024

 

Aanvang 22.00 uur

 

Op vrijdag 23 augustus beginnen we de kermis met een knaller. De vijf gedreven mannen van Ironic Maiden zullen hun gemeenschappelijke passie met jullie delen: Het maken van muziek van Iron Maiden. Wij hebben deze keer de eer. 

Dit is Ironic Maiden in het kort: Deze vijf koppige band heeft een gezamenlijke passie: Muziek maken van Iron Maiden. Binnen deze formatie neemt Enrico Kors de zang voor zijn rekening en Patrick ter Wee naast de basgitaar ook de tweede stam. Arjen Halewijn en Sjoerd van Ophem zijn de gitaristen van de band en Johan Gerrits zit achter de drums. De heren zijn allemaal al wat langer actief in de muziek maar sinds 2006 zijn de krachten gebundeld en wordt er met een onvoorwaardelijke inzet een eerbetoon aan de pioniers van de Heavy Metal gegeven. Inmiddels begeeft de band zich internationaal op de podia (Hardrock Hotel Las Vegas, Barcelona). Het repertoire is een meer dan twee uur durend spektakel, waarbij alle klassiekers, hits en minder bekend werk met volle overgave gebracht worden. een knallende show die je zeker niet mag missen!

Ironic Maiden rockt al ruim 12 jaar met passie nummers van Iron Maiden in zowel binnen- als buitenland. Ze spelen de grote krakers van Iron Maiden, en dat zijn er nogal wat!

Deze avond staat voor genieten van o.a. Run to the Hills, Phantom of the Opera, The Number of the Beast, Wasted Years, etc.. etc.. etc..

Ironic Maiden worden kan worden gezien als een van de toonaangevende tributebands in heavy metal. Dit mag je niet missen !!

 

Enrico Kors: vocals
Johan Gerrits: drums
Patrick ter Wee: bass, vocals
Arjen Halewijn: guitars
Sjoerd van Ophem: guitars

 

Hierna speelt Ramified en deze eerste kermisavond is het GRATIS ENTREE