THEATER 

 

Hieronder vindt u het overzicht van de activiteiten en voorstellingen georganiseerd door de Schalm. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen over de voorstellingen in de Schalm meld je direct aan via onderstaande link.

Kaarten voor de voorstellingen worden via de Ticketshop gereserveerd en betaald, tenzij anders wordt aangegeven. Wij vragen u vriendelijk tijdig (24 uur voor aanvang van de voorstelling) aan ons door te geven als u onverhoopt verhinderd bent of een ander aantal kaarten nodig heeft (tel: 06-51646683). Bij een tijdige annulering wordt uw geld teruggestort. Met uw kaart kunnen we dan mensen die op de eventuele reservelijst staan gelukkig maken. Helaas kunnen wij op de dag van de voorstelling geen kaarten meer terugbetalen.

Wilt u weten welke artiesten er in de Schalm hebben opgetreden, neem dan een kijkje in de wall of fame.

ZATERDAG 14 APRIL 2018 - “ALEX ROEKA”

 

Aanvang: 20.00 uur 

 

EN TOEN INEENS

 

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies.

In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als Neem Dit Kleine Hart Van Mij, Vuur En IJs, Kermis In Ravenstein, Lege Ochtendkroeg en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire.

 

EN TOEN INEENS laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar.

 

Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven.

 

Kaarten kosten 16,00 euro en zijn te reserveren via het ticketkantoor

ZONDAG 22 APRIL - MARJOLEIN MEIJERS MET: “VAN BERINI TOT SOLEX!”

 

Aanvang: 15.00 uur 

Marjolein Meijers kent u nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Al die tijd werd haar muziek steevast onthaald op lovende kritieken. Hoog tijd voor een overzicht. 

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn, wordt alles gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach. 

van Iers, Americana, cayun en old time tot eigen muziek 

 

Weer een gezellige zondagmiddag in de Schalm onder het genot van een lekker drankje of sepciaalbiertje en na afloop een heerlijke Irish stew! 

 

Kaarten kosten 15,00 euro inclusief de stew en zijn te reserveren via het ticketkantoor

DINSDAG 8 MEI 2018 - “GIULIA MILANTA”

 

Aanvang: 20.00 uur 

 

Giulia is van oorsprong Italiaans maar woont in Austin, en is een scherpe schrijfster van melodieuze liedjes, ze staat aan het begin van haar carrière maar verwacht wordt dat ze het ver gaat schoppen. Ze komt samen met Gabe Rhodes, bekend als die geweldige gitarist van zijn moeder, Kimmie Rhodes.

 

 

Meer informatie volgt

 

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te reserveren via het ticketkantoor

ZONDAG 13 MEI 2018 - “SOUND OF SILENCE”

 

Aanvang: 15.00 uur

 

The Story of Simon & Garfunkel

 

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, en anekdotes en uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. 

 

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

 

 

“moederdag special” 

 

U kunt deze voorstelling ook bestellen inclusief moederdag buffet voor 26,00 euro: 

1 grote spies van 250 gram (varkenshaas, saté, spek, worst, ui en paprika) 

1 ruime huisgemaakte aardappeltaart met Beemsterkaas  

1 bakje met Griekse salade  

heeft u een dieet, geef het door via de mail dan houden we er rekening mee! 

 

Kaarten kosten 16,00 of 26,00 euro      UITVERKOCHT

 

Wilt u op de reservelijst stuur dan een mail