KERMIS 2023

ZATERDAG 26 AUGUSTUS  2023  - OVER DE DIJK

Aanvang: 19.30 uur


Acht muzikanten die hun sporen allemaal ruimschoots verdient hebben in de muziek en een gezamenlijke passie voor een van de beste live bands die Nederland gekend heeft brengt de tribute; “Over de Dijk”. Een indrukwekkend goede tribute van een icoon in de vaderlandse popgeschiedenis, De Dijk. Waar andere tribute bands hun best doen om elke noot van de plaat goed na te spelen, gaat “Over de Dijk” verder. Zij zorgen voor de live benadering waar de Dijk zelf ook zo bekend mee is geworden. Een professionele blazerssectie, vette hammond ,stuwende gitaren, solide ritmesectie en natuurlijk een zanger die Huub bijna evenaart. Een act die nu al veel besproken is en een absolute aanrader om live te zien…maar vooral te ervaren. Trek iets moois aan, dan gaat “over de Dijk” met jou een avond dansen op de vulkaan.

Over de Dijk bestaat uit: Yorick Baltus, Maikel Kenter, Bas Rijpkema, Anette De Greeuw, David Baas, Eric Nieuweboer, Maureen Uitendaal en Jochem Pennekamp.


Ticket voor entree kost 7,50 euro en omdat het kermis is krijg je er twee consumptiebonnen bij!

MAANDAG 28 AUGUSTUS  2023  - SCENIC ROUTE TO ALASKA

Aanvang: 19.30 uur


"Some say they sound like if The Beatles were from the prairies"

Inhoud en toegankelijkheid worden vaak als tegengestelde krachten beschouwd als het om popmuziek gaat, waardoor het des te indrukwekkender wordt als een band als Scenic Route to Alaska zo moeiteloos een ruime dosis van beide aflevert.

Het in Edmonton gevestigde trio, bestaande uit Trevor Mann, zang en gitaar, drummer Shea Connor en bassist Murray Wood, vertolkt moeiteloos aanstekelijke vocalen en gedenkwaardige melodieën door middel van rijke arrangementen - direct boeiend, maar zeer verslavend.

In het afgelopen decennium heeft SRTA 6 albums uitgebracht, stond het op nummer één op de Canadese radio chart en toerden ze uitgebreid door Canada, Europa, de VS en Australië. Met hun 7e plaat die in 2023 uitkomt, zijn de fans in deze omgeving meer dan mazzel dat we ze door een onverwachte opening in hun agenda konden boeken!


Ticket voor entree kost slechts 7,50 euro en omdat het kermis is in het dorp krijg je er ook nog twee consumptiebonnen bij.

Reserveer snel!

DINSDAG 29 AUGUSTUS  2023  - THE FORTUNATE SONS  CCR TRIBUTE

Aanvang: 19.30 uur


The Fortunate Sons

“Weergaloze ode aan Creedence Clearwater Revival”

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren '60 en '70 ongekende successen te boeken. Talloze hitnoteringen en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. De muziek van C.C.R. staat bij velen van ons als de ultieme soundtrack van de roemruchte jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift. The Fortunate Sons laat deze tijden weer herleven!

De mannen vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan

en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven.

The Fortunate Sons weten als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70, de bloeiperiode van de popmuziek, tot leven te wekken. Zanger en gitarist Toon Eppink komt met zijn bulderende stemgeluid en zijn energieke performance akelig dicht in de buurt van C.C.R. frontman John Fogerty. Door velen is hij dan ook al tot “de Nederlandse John Fogerty” gekroond. Met de weergaloos swingende ritmesectie van Arn Kortooms op bas en Ipo van Drooge op drums en de sfeervolle invulling door Jan van Bijnen op gitaar en toetsen wordt het geheel tot een dampend feest.


Ticket voor entree kost 7,50 euro en omdat het kermis is krijg je er twee consumptiebonnen bij!